Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

-nic nového,že cirkvi jde o moc a penize až na prvnim mistě...

1 0
možnosti
Foto

jak vidím, Kavka zde opět v plné síle ukázal svou povýšenost ...... brrr, odporné

2 2
možnosti

Z53d62e75n95a 58K26o23č26í

22. 11. 2012 19:38

Libuško, tady jde o klasický spor 2 smluvních stran. Jedna strana chce něco po té druhé, která nemá povinnost svůj majetek poskytnout. Nedojde li k dohodě, nemůže si nikdo na nic stěžovat. Troška to následným extenpore navíc celé nevratně pohnojil. Nu což, bude muset filmovat jinde.

To máte jak se sexem. Vy byste chtěla -a on ne. V takovém případě prostě k souloži nedojde. Jiná věc by byla, kdyby on moc chtěl a vzal si to násilím. Násilí ovšem nechceme, že ;-)?!!

3 3
možnosti

J31i71ř54í 49R60o44v77n95ý

22. 11. 2012 19:52

Doporučuji vám přečíst si článek ještě jednou, nejméně. Konstatuji, a rozhodně ne poprvé, že reagujete na něco, co jste vůbec, ale vůbec nepochopila.

Ten dovětek jste si mohla odpustit a nesvěřovat se až natolik ...

2 5
možnosti

Nový rekord!!

Kavka + Oulický = největší počet mínusů v historii blogu!

Čím to asi je? ;-D

3 3
možnosti

Holíku, Holíku, takový velký hoch a on neví, že naklikat se toho  dá hromada! Ovšem když vidím, jakou máte radost, to je jako kdyby vám někdo koupil pískací kachničku do vaničky a tetička přinesla sunar!

5 4
možnosti

Trošku známe jako pohodáře. Pominu to, že jako každý xyz mluvíte za ostatní, ač k tomu nemáte mandát, ale odkud toho pohodáře znáte? Budíte dojem, jako když mu každé ráno utíráte etc..

3 9
možnosti
Foto

Ano znám ho. Jsem bývalá galeristka a on miluje umění...

8 4
možnosti
Foto

Upřesnění: Věřící lidé nemusí nutně souhlasit s praktikami církve. A pokud vím tak Troška, koneckonců i já, jsme lidé věřící. Církev je jen a jen o lidech. Proto netolerujme špinavé praktiky jako například nepotrestaná zneužívání dětí...

7 5
možnosti
Foto

Víte, paní autorko, četl jsem o tomto incidentu (mimochodem odehrálo se to před mnoha měsíci, někdy před prázdninami) i jiné varianty průběhu.

Předně, kostel, byť je v majetku obce, má něco, čemu se říká duchovní správa. Obce to zpravidla respektují a je-li kostel využíván k bohoslužbám, je obvyklé, že inventář kostela je v majetku farnosti (roucha, nádobí, ale třeba i oltář a vnitřní výzdoba). Každopádně duchovní správa má i z tohoto majetkového vztahu právo mluvit do toho, co se v kostele děje a to se zde zřejmě nestalo, nikdo nebyl informován. Prostě najednou tam byli filmaři. Ale ani to by nebyl tak velký problém (samozřejmě, pokud nenarazí na člověka, kněze, který je v tomto ohledu tvrděl lpící na svých zásadách). Větší problém bylo něco jiného. Podle toho, co jsem o incidentu četl, tak filmaři začali pro filmování hýbat s vybavením kostela, konkrétně šlo o stěhování obětního stolu ven z budovy kostela. Vezmeme-li v potaz, že i toto vybavení již mohlo být v majetku církve,

8 10
možnosti
Foto

Víte on fanatismus v čemkoli je vždy na závadu...

10 1
možnosti
Foto

;-D;-D;-D Dobře udělal pan Troška. Ještě štěstí, že církev už (a zatím) nemá tu moc, aby Trošku prohlásila za kacíře. Zatím se tedy můžeme smát. Karma, paní Libuško.

9 4
možnosti

Milá babčo Čihákojc, drazí rudí pisálkové: Vůbec není divu, že kněz se vyjádřil o Troškovi tak jak se vyjádřil!  Jestliže ve svých filmových slátaninách tento génius lidové zábavy vykresluje kněze jako infantilního idiota, dává mu jméno evokující soulož, věřící lidi líčí jako bandu drben, pak je naprosto v pořádku že je poslán do příslušných míst která tak rád ve svých kameňácích a podobných primitivnostech vystrkuje. Milá babčo Čiháková, čacký lidový mysliteli Rovný a vám podobní, klidně se navzájem karmujte, chvalte a plácejte po plecích. Jedno je jisté. Stále ještě v této zemi žijí lidé pro které je kostel místem posvátným, čili ne místem kde by juchali a dělali binec Troškovi protobolševici. Na to si může vybrat např. pietní síň, ovšem to byste zase ječeli vy, že? Dále bych vám chtěl říci, že je v naprostém pořádku když církev za využití chrámu filmaři inkasuje poplatky, neb mnoho možností příjmu nemá. Je to tím, že byla okradena, ovšemto řičíte opět!

8 7
možnosti

Za další bych se chtěl vědmy a filmové historičky Čihákové pozeptati, co všechno se v chrámech  točilo, já vím, že např. Stbácká provokace o Čihošti, záběry z Temna, Jana Husa apod. To ovšem lidem jako jste vy nevadí. prostě jste opět našli nějakou tu berličku, nějaký ten důvod jak si do nás kopnout. Že je to důvod malicherný, ubohý a s kulturou nemá pranic společného je vám jedno. Mohu vás ujistit, že jste nám, co o tom něco vědí naprosto u zadele. Čest práci!

6 8
možnosti

P86a33v92e14l 41K79u39l93a

22. 11. 2012 8:31

Tak holt si před panem Troškou nesedne každý na zadek.:-/

8 9
možnosti

Troška, to je ten co natáčí ty slaboduché komedie?

4 10
možnosti