Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud by Vás paní blogérko zajímala "čistota" financování Vámi milované strany sponzory, jejichž firmy zanikly přepsáním na bílého koně, poslechněte si zajímavé informace z dnešního pořadu na Čt 1, od 21:45 - Reportéři ČT -  Financování strany Věci Veřejné. Pan John o sponzorech vlastně vůbec nic neví, byl jenom předseda a měl na to lidi. Moc hezky to odehrál na písemné vyjádření, které strana poskytne (až něco vymyslí - vždyť jde opět jenom o pár milionů do pokladny VV).;-(

1 2
možnosti
Foto

Na to už odpověděl dnes Bárta v HP...Ale podívám se na záznam Reportérů ...

1 1
možnosti

Doporučoval bych nechat si udělat test na Alzheimera. Prý se to dá v ranném stadiu léčit.

4 1
možnosti
Foto

Na rozdíl od blbosti pane Myško.;-D Ta je, podle Jana Wericha i jiných moudrých, neléčitelná...

2 4
možnosti

Díky za Váš blok. Byla jsem na Velkém sněmu a pan Bárta tam vystoupil také. Mimo pana Bárty promluvil l  pan Okamura a ekonom Kohout. Nevolila jsem VV, ale považuji pana Bártu a jeho paní  Kateřinu  za slušné politiky.  Uvědomila jsem si, jak jsou média mocná a jak mohou ovlivnit mínění občanů. To co provedla ODS ve spolupráci s Topkou na panu Bártovi a VV bylo velmi podlé. Rovněž mám zájem, aby se  to u nás  změnilo lk lepšímu a  věřím, že se tak stane. Je to otázka času.!!

4 3
možnosti
Foto

Paní Adino. Kateřina Klasnová a Vít Bárta jsou jedni z nejslušnějších politiků. Kmotři, napříč politickými stranami, se snaží VV vyřadit ze hry. Totéž platí pro média. Viz dnešní okopávání Bárty komentátorem v HP.Jsem ráda, že se lidem začínají otevírat oči. Víte, ono být zatvrzelým ODSákem, Topákem a ČSSDákem a najednou zjistit jakouže jsme to volili zlodějsou bandu, je šok. Bohužel jsem zpočátku byla jednou z nich. Naštěstí jsem 2 roky před minulými volbami prokoukla...V

3 3
možnosti

Jsem zvědavej, kolikrát zmíní "Kačenku".. Sázím tak 20x ;-D

3 3
možnosti

Jen aby na vás Bárta něco nevytáhl ze svého bohatého archivu kompromitujících fotografií:-) Nebo jste zapomněla na nechutné praktiky ABL, které zneužíval v politice?

2 2
možnosti

P89a11v86e36l 64K60u84l77a

18. 2. 2013 20:07

jj, nahrávací studio VV:-)

3 2
možnosti

Docela se těším. Mými oblíbenými politiky, co se týče šarády, byli Sládek, Rath, Paroubek a teď Vítek, ale může ho zastupovat i Babák. To jsou komici. Když vás budou zajímat fakta, tak bych se rád zeptal na pár věcí: Jak je možné, že takový bojovník za lepší svět porušuje ústavu písemným zavazováním poslaneckého hlasování proti pokutě, když mají zastupovat voliče a hlasovat v zájmu státu? Jak je možné, že takový charakter řídí stranu z povzdálí a do čela postaví loutku? Je normání, aby vůdce jedné strany protlačil do nejvyšší politiky svou partnerku? Je normální rozdávat poslancům obálky s penězi (opomíjím, že je to v takové výši nelegální)? Je normální, aby se takový bojovník proti privilegiím politiků zaštiťoval imunitou, aby unikl trestu za prokázanou korupci? Pokud otevřete oči, tak možná zahlédnete skutečného Víta Bártu a nikoli hrdinu, který jde po jakýchsi kmotrech a kmotři zase po něm.... Pokud snad za pomoci koaličních partnerů VV něco pozitivního prosadili, je to dáno jen jejich populismem a je to zhruba tak pozitivní, jako že vám po amputaci nohy už nebudou zarůstat nehty na prstech té nohy. Něco tak šíleného, jako VV, jsme tu s výjimkou Republikánů ještě neměli.. Pokud má tento národ rozum, tak to utrpení napřesrok skončí.. :-/

2 1
možnosti
Foto

Věřtem že tento národ rozum má...:-)

2 2
možnosti

P31a55v28e10l 79K88u76l93a

18. 2. 2013 19:31

Prima 21.45 - Partička, taky dobrá švanda:-)

4 1
možnosti

Díky za připomenutí, někdy zapomenu.:-)

2 1
možnosti
Foto

Vím, že si legraci neděláte. Vy to myslíte smrtelně vážně. Ještě že je vás jen 5 a půl takových. Bohužel těch jiných, kteří také chtějí dobro pro všechny i za cenu jejich smrti, těch tu je stále až až. Jdete jedním směrem i s nimi.

2 2
možnosti

J41a51n 40P42a35v52l22í13k

18. 2. 2013 19:25

Než se koukat na blekotání plačtivého populisty, pustím si opakování Hořícího keře na HBO od 20. hod. (všechny 3 díly). Doporučuji všem.

2 2
možnosti
Foto

Dostala jste mne svou důvěrou v něj. Také se mi moc líbí i vaše tvrzení, že provize ze zakázek se běžně pohybuji mezi 100 až 1000%.

Je vidět, že jste odborník a nenecháte se nikým ošálit.

5 2
možnosti
Foto

Pane Macháčku, sleduji politiku, nejen v našich médiích. Víte:-)

1 3
možnosti