Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Marek Trizuljak

22. 1. 2011 12:48
Máte pravdu!

R^Tento překrásný způsob vládnutí spolehlivě nahrává levici. Bohužel, i při cestách po západních zemích jsem se setkal s tím, že téměř jediní lidé (ve veřejné sféře), s nimiž se dalo trošku mluvit, byli levicově orientovaní - myslím demokratickou levici. A to i přesto, že nejsem podporovatelem tohoto směru. Je to jednoduché, oni mají aspoň nějaké ideály a přesvědčení. Zato z "pravice" zbyl jenom cynický tah na vlastní branku, organizace peněžních toků "správným směrem" a pohrdání čímkoliv, co by se podobalo veřejnému zájmu.

0 0
možnosti
E

echo.3

23. 1. 2011 22:54
Re: Máte pravdu!

Termín "překrásný" způsob vládnutí bych pominul.

Jde bohužel o maximálně amorální způsob vládnutí, zvrácenost a absolutní ztrátu čestnosti a soudnosti. Demokracie trpí.

      :o((

Nedivme se však. Předsametová komunisticko-estébácká garnitura, společně s galerkou veksláků a podvodníků, si vytvořila pojistky. Více jak dvacet let je dlouhá doba. O málo publikované akci "Klín" (pod taktovkou StB) dnes většina občanů téměř neví.

Cílem byla infitrace "jejich lidmi" do všech občanských inicialiv, disidentských skupin, spolků a nadací, organizací a hlavně politických stran, zejména těch nově vznikajících po plánovaném "sametovém" převratu. Akce se vydařila, následky jsou katastrofání. Tisíce zatnutých klínů, které se jen těžko hledají a ještě hůře se jich lze zbavit. Těžká práce na dalších x let. Udělat se však postupně musí.  Bude to bolet.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

22. 1. 2011 12:25
No myslím, že

se mýlíte a že pravda se kloní spíše k paní Hance, vzpomenete-li si. Ony VV jen navenek bzučí, aby pakv naprosté jednotě schválili vše v režii ODS a TOP. Viz penzijní reforma, pokud budete vědět o Dr Rusém a jeho představě o reformě bez nákladů ohledně srovnávání DPH s pilířem dotýkajícím se dětí. Dnes na svých stránkách v programu dotčenou reformu změnili na tu dle TOP. A na Bártu bych si nevsadil ani pětník, ono čas ukáže, že na dálnicích na jednotkovou plochu neušetřil ani pětník, šidítko s pokutami dle příjmů nikdy sám vážně nemyslel a  s vysvětlením oné sledovačky nejenže váhá příliš, on to pozveřejněných konsekvencích na Praze 11 tutově nevysvětlí. Korupční program? Bezzubý "dobrý" začátek - jenž v naplnění selže - i kdyby tu byla vůle Johna, nebude to vůle Bártů. Jsem už plně na straně Hanky.

0 0
možnosti

3lipy

22. 1. 2011 12:43
Re: No myslím, že

Hanky F? Taky se k sobě názorově přibližujeme:-)

0 0
možnosti
N

nevinnaobetcenzury@seznam.cz

22. 1. 2011 12:21
Volit komunisty je neomluvitelné,

protože nic horšího než oni tu nebylo a nebude. Odvolávat se na ně je alibismus.

0 0
možnosti
MN

mirni

22. 1. 2011 14:37
Re: Volit komunisty je neomluvitelné,

a co o tech komunistech vite? ... mne se nelibi kdyz nekdo jen tak snad proto ze ho to poslednich dvacet roku ucili, rekne - oni byli nejvic spatne .. neprijde vam ze je to nesmysl, ze to je zase o konkretnich lidech ... myslenka samotna ze treba nemusela byt az tak spatna ale lide kteri si ji postupne upravovali ji tak pokazili? Proc nereknete ze spatna je KDU CSL  a nebo TOPka .odnoz lidovcu? Vzdyd lidovci souhlasi vlastne s jejich predky kteri posilali lidi na hranice nebo katovi pod sekeru aby si upevnili moc.  to vam nevadi? Neposuzujte po nejakym dojmem  vsimejte si a hodnotte lidi podle toho co delali a delaji jaci jsou vzdyt to v co veri je celkem podruzne dulezite je aby lidi kteri budou nejakou viru realizovat byli duveryhodni a slusni! ja s autorkou clanku souhlasim a dokonce mohu rici ze si nemyslim ze by ta doba drive byla ve vsech smerech tak silena --jen se jdete zeptat tech kteri jsou dnes nezamestnani jestli by dnes nevymenili nejake vylety za hranice za praci a penize

0 0
možnosti
Y

Yoachim

22. 1. 2011 11:51
Komu to pomůže.

Ať si volí třeba ty komunisty, ono by těch pár ,komunisty diskriminovaných, nevytrhlo ve volbách  žádnou politickou stranu.

0 0
možnosti

3lipy

22. 1. 2011 12:41
Re: Komu to pomůže.

Vzhledem k tomu, že komunisti jsou ve všech stranách a pokud by se spojili v jednu, jinak nazvanou stranu, byli bychom tam kde jsme byli? V komunismu s kapitalistickou tváří...

0 0
možnosti
JK

holkazhane

22. 1. 2011 11:37
Nějak

jsem úplně nepochopila ideu vašeho článku. Rozhodně s vámi musím souhlasit s tím, že jako volič jsem zahnaná do kouta. Je pro mne nepřijatelné volit strany, které mají svá politické klíšťata přisátá na státních žilách. Bez ohledu na to, jakou barvu mají jejich prdelky. Stejně tak mám problém volit komunisty. Z důvodů jejich minulosti, neboť přítomnost je "učesaná" a nemají mnoho šancí se projevit ani "přisát". K tomu ještě na komunální úrovni fungují a zdá se dobře. I tak pro mě nejsou volitelní. Mnoho šancí mi tedy nezbývá. Malé strany jsou znevýhodněné a hlasy pro ně také. Takže máte asi pravdu v tom, že si budeme muset vybrat "menší zlo" a to ve světle současných kauz.....

0 0
možnosti