Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

bombaudeu

30. 1. 2012 11:27
Oběd

No mě čeká teď oběd v Eurestu. To je skoro jak od Babicy. Člověk si objedná to co si myslí že nejde pokazit, ale oni ho vždy nějak překvapí :-)

1 0
možnosti
MK

Martin Kavka

30. 1. 2012 11:33
Re: Oběd

;-D

0 0
možnosti
KS

Equus

30. 1. 2012 11:20
Babica se dá jíst,

ale kvalita toho jídla je často děsná. Když si koupíte kvalitní suroviny (dražší), zjistíte, že je v nich mnohem větší výživová hodnota, takže jich koupíte méně a vyjde to cenově nastejno. Jen ta chuť je pak někde jinde.

Jenže komu by se chtělo dělat dvě hodiny vývar, když se dá koupit bujón, že? (složený hlavně ze solí).

2 0
možnosti
BT

markyz.Gero

30. 1. 2012 11:23
Re: Babica se dá jíst,

tak tak, pravdu díte, kdyby si aspoň přečetli co je na té krabičce "bujonu"  napsáno, nejhorší na tom je že spousta lidí už považuje chuť vyvařených kopyt za opravdovou chuť vývaru

1 0
možnosti
PK

dolch

30. 1. 2012 11:11
Žasny

do diskusí na iDnes chodí výhradně šéfkuchaři z interhotelů. Že vy v tý práci nemáte do čeho rejpnout? ;-D

0 0
možnosti
MT

bombaudeu

30. 1. 2012 11:13
Re: Žasny

Ty ani ne. Dnes docela nuda :-P

Šeéfkuchař nejsem, ale s některýma názorama prostě nesouhlasím. Nelíbí?

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

30. 1. 2012 11:00
Pěšky, jako za vozem

Velice ničemní dva kuchaři. To se nevidí, jaký binec po nich v kuchyni zůstane. Snad desítky načatých ingrediencí, co s nimi potom, nikdo neví. Takhle vaří jen totální diletant.

1 0
možnosti
D

Dita_1

30. 1. 2012 11:02
Re: Pěšky, jako za vozem

Jistě, profík tam narve všechno bez ohledu na potřebné množství ;-D

1 0
možnosti
MK

Martin Kavka

30. 1. 2012 11:06
Re: :-D

;-D;-D

0 0
možnosti
T

tom1969

30. 1. 2012 10:57
kde

jste přišla na to, že Babica vaří chutně? Ono Babicu a Polhreicha srovnávat je stejný jako srovnávat Žigulíka a BMW.

3 0
možnosti
V

vipeeer5

30. 1. 2012 11:00
Re: kde

Neurážej Žigulíka, kdysi pradávno jsem ho měl a dalo se s tím jezdit, že by se Babicovy výtvory daly jíst se říct nedá.

2 0
možnosti
KB

Kolokol

30. 1. 2012 10:55
Hlavně pořad s Pohlreichem není primárně o vaření,

ale spíš o provozu restaurace.

3 0
možnosti
PZ

PeTaX

30. 1. 2012 11:02
Re: Hlavně pořad s Pohlreichem není primárně o vaření,

Velmi správně!!!

1 0
možnosti
JV

vovák

30. 1. 2012 10:52
Chemický Alí

Babica je naprosto bezkonkurenční! R^;-DR^ V mém hodnocení televizních hvězd těsně šlape na paty Horstu Fuchsovi.

3 0
možnosti
MK

Martin Kavka

30. 1. 2012 10:54
Re: Chemický Alí

Fuchs má výhodu. Nevaří, jen všechno obdivuje

0 0
možnosti

3lipy

30. 1. 2012 10:47
Těm, kterým Babica vadí bude muset jinam,

protože zřejmě zůstane na Nově dál. Kuchařů je na obrazovce požehnaně, tak bude kam se rozprchnout.

Každý má právo si vybrat podle chuti, peněženky a nálady...

0 0
možnosti
V

vipeeer5

30. 1. 2012 10:49
Re: Těm, kterým Babica vadí bude muset jinam,

Proč? Jak jsem psal níže, jako komiks to je opravdu dobré a člověk se zasměje, tedy když to nemusí pozřít.

2 0
možnosti
OU

30. 1. 2012 10:43
Uživatel požádal o vymazání
4 0
možnosti
V

vipeeer5

30. 1. 2012 10:48
Re: Jenže Pohlreich nemá problém s Babicovým pořadem, ale

Copak Pohlreich, ale ten problém kdo tu šlichtu pozře.....

2 0
možnosti