Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Azereth

23. 7. 2012 9:39
Překvapivá diskuze

Pan ministr je skutečně, podle mne, je pohodlný asociál, který má klapky a žene se za s vým cílem bez ohledu na skutečnosti a logiku.Je snažší říct - sebereme důchodcům, nebo někomu jinému, než se zamyslit, proč se stále třeba Romům musí platiti nové pračky, ledničky atd. , které oni vzápětí  dají do zastaváren a jdou žádat  o peníze na něco jiného třeba na skříně. A za rok znovu. Nejhorší je, že Drábek rozpoltil sociální sféru, takže úředníci z města nepřizpůsobivé podporují a  dokonce nutí chodit na úřady práce, aby si žádali o peníze na vybavení. I když vědí, že jejich klienti je obratem zpeněží. Ale obecní úředník má radost, jak zatopil státnímu. Ale tohle pan Drábek ani neví.

3 1
možnosti
JK

holkazhane

23. 7. 2012 9:14
Hodně zajimavých příspěvků

a souhlasím s tím, že čím více metrů byt má, tím více jich je třeba zaplatit. Pokud má stát přispívat na nájem větší, než je 50% příjmu (jak píšete) měly by to být metry přiměřené. Bydlím s dcerkou v bytě 37m2 a platím poměrně vysoký neregulovaný nájem (od státu nemám ani přídavky). Věřím, že je pro staré lidi těžké se na stáří sbalit a začít žít někde jinde. Pokud nemají v dětech oporu, je mi jich líto. Ale co s tím má dělat stát?

2 1
možnosti
1

1absolutus

23. 7. 2012 8:51
Pěkný nadpis: "Pane bože za co ....."

Za lidskou hloupost, naivitu i bezmeznou nabubřelost hlupáků, kterým předvolební letáčky nabulíkovaly, že jsou lepší, inteligentnější, než ti, co volí někoho jiného.

Karma a pěkný den.:-)

P.S. Už se těším na ty poší úderníky, kteří se vrhnou na nepřítomného básníka.

7 1
možnosti

3lipy

23. 7. 2012 8:56
Re: Pěkný nadpis:

Děkuji. Básník však naříká na všechny-levá-pravá...:-)

1 1
možnosti
PN

trici

23. 7. 2012 8:13
Paradox

Praha 6 nabídla důchodcům výměnu velkých bytů - často nad 100m2 za menší kolem 50m2 ve stejné lokalitě, aby se důchodcům snížilo nájemné a MČ měla velké byty pro rodiny s dětmi. Tuto nabídku nevyužil téměř nikdo (do 10ti důchodců) a MČ nadále přispívá na vysoké nájemné těmto lidem. To vám přijde normální?

3 1
možnosti
M

maamar

23. 7. 2012 8:19
Re: Paradox

Ne, to není normální. Ale ČR není jen Praha. A kvůli několika nezodpovědným pražským důchodcům nelze trestat všechny ostatní..

5 1
možnosti
O

oksksksks

23. 7. 2012 7:58
Nejde o zadnou zrudnost.

Nevim co chcete. Nevidim duvod, proc by to melo byt jinak. Kdyz na neco nemam, tak prodam vse co nepotrebuji. K cemu je vam drzet byt, ktery jste stejne dostala od statu?!

Meli jste se vice zamyslet nad tim, jak komunismus (ne)muze dlouhodoube prezit, protoze drancovani zdroju nelze delat donekonecna. Meli jste s komousama zatocit drive - opustit iluzorni blahobyt a zvyknout si na prirozene fungovani sveta.

PS: A taky plati, ze jake jste si vy starsi vychovali sve deti, takove je ted mate.

7 1
možnosti

petr66

23. 7. 2012 8:11
Re: Nejde o zadnou zrudnost.

Oni komunisti skončili bez dluhů, ale v jednom máte asi pravdu, pozoruji, že někteří vychovali,  hajzlíky.

2 1
možnosti