Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ti mladí, ambiciozní dostali příležitost odstranit ty staré struktůry "dinosaury". Co udělali? Umožnili jim opět dělat tu dinosauří politiku a někteří z nich se dokonce stali dinosaury.(Peak)

Komu z toho přehršle těch mladých doposud věřím je paní Klasnová. Je škoda, že neměla na počátku sílu ten vstup do vlády dinosaurů svému manželovi rozmluvit. Abych nezapomněl. John je mluvka. Ale on není mladý, tak se mu to dá prominout.:-)

2 1
možnosti
RK

John a Huml byli PR Věcí veřejných. Bez nich by se Bárta do sněmovny nedostal. A Klasnová, Peak aj., to jen měly být loutky, které Bártu budou poslouchat na slovo. Podařilo se to jen u Klasnové a to z jiných důvodů.

4 1
možnosti
RK

Nehodlám dávat šanci někomu, kdo pokoutně předává obálky s penězi svým poslaneckým ovečkám, nebo dalšímu který vyznal lásku komunismu. Děkuji, nechci. Změnu ano, ale ne pod taktovkou těchto lidí. Šanci už dostali. Tu promarnili.

6 2
možnosti
Foto

Zkusme jim prominout začátečnické chyby, velkohubá prohlášení, naivní představy, spojme se a dejme těmto „mladým neumětelům“ šanci;-€Rv

Ano Vítkovi Bártovi zcela jistě šanci dám ... a spojím si to s naivní představou, že možná bude líp. ABL to určitě zařídí !

2 3
možnosti
Foto

"...spojím si to s naivní představou, že možná bude líp..." vám se dnešní stav společnosti a politiky zřejme zamlouvá, takže vás se moje prohlášení netýká. Já, byť "naivně" budu raději doufát, že možná bude líp:-)

2 2
možnosti
OK

Milá paní, já vycházím ne z toho, o čem mne přesvědčují média, ale z toho, co tito pánové říkají a dělají. A to je děs.

2 2
možnosti