Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milí diskuteří. Jak vidno z reakcí na můj článek, většině z vás se současný stav naši politické i společenské  kultury líbí, změnu odmítáte, mladé prosazující změnu urážíte. Nedivme se pak, že se mládeži  do politiky nechce. A těm, kteří se tu snaží něco změnit bych se zase nedivila, kdyby se na nás vykašlali a emigrovali. Nic jiného si nezasloužíme.L.Č.

5 5
možnosti
Foto

P61e70t44r 57K91r10á35l

31. 1. 2013 18:08

Tak já myslím, že spousta lidí si přeje nové tváře, nejlépe se zkušenostmi z komunální politiky. Jenže to by je někdo musel napsat na kandidátku a jim by se muselo do toho sněmovního bahna chtít. Nehledě na to, že kombinace schopnosti a poctivosti se v podhradí příliš nenosí. Poslední mladý ministr Dobeš byl odejit poté, co se intenzivně snažil prosadit změnu v zadávání zakázek. To je pak těžké.

4 2
možnosti
Foto

Souhlas! Až na toho Dobeše:-)

1 0
možnosti
Foto

P49e14t55r 30K76r68á31l

31. 1. 2013 21:12

Proč? Dobeš, teď mám na mysli ministra dopravy, byl snad jediný, který se svému resortu intenzivně věnoval v tom lepším slova smyslu.

0 1
možnosti
Foto

A proč byl tedy Dobeš odvolán pro neschopnost?

1 0
možnosti
Foto

P36e13t88r 14K46r83á90l

31. 1. 2013 22:57

Neschopnost? Zuřivá vícepremiérka prohlásila, že jeden z důvodů je kupříkladu to, že některé věci raději konzultuje s Nečasem než s ní. Pak se jí také nelíbili lidé, kterými se obklopil, ale dokázala jmenovat jen jednoho, který se příležitostně objevil coby mediální poradce. A pak je tu onen nešťastný registr, ale v tom byl naprosto nevinně, protože v tom měl prsty Bárta. Buď jak buď na jeho vyhození začala intenzivně tlačit ve chvíli, kdy změnil podmínky tendru na opravu D1 a připravil návrh na zveřejnění průběhu veřejných soutěží. Bohužel už se nedostal ke snížení dotací ČD. Takže neschopnost ano, ale nikoliv z pohledu daňovýho poplatníka. Stanjura od té doby co přišel prostudovává doklady, takže D1 bude dostavovat erudovaná stavebnická firma Jatka Ptáček, drobnější zakázky firmy sídlící v kočárkárnách a do ČD se napumpuje víc peněz, protože mají pořád málo.

0 2
možnosti
RK

Vy jste jak kolovrátek. Co si to pořád namlouváte? To co teď máme ve vládě je snad to nejhorší, co tam mohlo kdy být. Kdopak přitáhl LIDEM do parlamentu? Nebyl to náhodou Bárta?    Tedy pod značkou VV. Pochopte konečně že změnu nemůžou provádět ti, co současný marast způsobili. Další perestrojku doopravdy nechceme.

4 2
možnosti
Foto

Jako kolovrátek? Článek přece není o Bártovi! Viz odpověď panu Macháčkovi. A pokud už jste ho zmínil, tak marasmus tu máme deset let a Bárta je v politice 2 roky. Víc myslete a méně pište.

2 1
možnosti
RK

Na rozdíl od vás myslím. :-)  Pokud vím, na Velkém sněmu došlo ke "spolupráci" i mezi Okamurou a Bártou. Takže smůla. Oba dva vypadají ze hry. Navíc Okamura považuje komunismus za nejvyspělejší demokracii. Co chcete slyšet víc? Marasmus tady nemáme 10 let, ale daleko dýl. Už od roku 1620. (Na Moravě cca od roku 900). Jisté je, že Nečasova vláda "funguje" jen díky přeběhlíkům z VV. To nezapřete.

1 2
možnosti
Foto

Ale za ten letitý marasmus přece Okamura, Bárta, ani Michálek přece nemůže. Velký sněm možná přitáhne mnoho mladých, a to je určitě dobře.:-)

1 1
možnosti