Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Je to od paní Klasnové moc pěkné. A "chytré" jako většina jejích nápadů.

   Zakladatelem státního podniku Lesy ČR je ministerstvo zemědělství.  Odpovědným člověkem za jmenování ředitele (a případně další změny) je výhradně a jednoznačně odpovědný statutární orgán zakladatele, tedy zde ministr zemědělství.  A premiér s tím nemá co do činění (pozor: není nadřízeným ministrů!!!).

   Ale dál si pochvalujte každého, kdo podá na Nečase či člena vlády (jakkoliv nesmyslné) trestní oznámení.  Vyplavené endofriny vám udělají dobře.

2 2
možnosti
JL

Podám trestní oznámení na premiéra, pokud bude do vedení státního podniku jmenovat konkrétní osobu. Docela by mě zajímalo, jakého trestného činu by se premiér měl dopustit. Mě už tohle otravování policie nesmyslnými podáními opravdu štve. P.S. Nazvat si to může trestní oznámení, ale vyhodnoceno to bude jako podání a bude konstatováno, že tohle opravdu není práce pro policii.

2 2
možnosti
VH

No jo - ale u kolika potencionálních voličů zaboduje!!! (Viz např. autorku blgu.)

2 2
možnosti
MS

Bylo docela komické, jak se dušovala, že výkon poslaneckého mandátu a novinařiny, jak to plánuje John, není žádným střetem zájmů. V té chvíli mě napadlo, jak by asi vypadal její komentář, kdyby John byl na druhé straně barikády - u LIDEM. :-P

4 4
možnosti
Foto

Ona je zásadová a za názory si stojí. Jsme obě narozené ve znamení Vah a to pozor! Váhy jsou přehnaně spravedlivé:-(

3 6
možnosti
Foto

Zatím Klasnová nic nového ani převratného.

3 3
možnosti
Foto

Ani bych neřekla. Hlavně jsem nevěděla, že odchází Klasnová z vedení VV a že jako šéfa nejvyš. kontrolního úřadu nominovali Josefa Novotného jako nestraníka. A ten by teda byl kontrolor jako řemen. Takže se tam určitě nedostane...o to se ti, co mají máslo na hlavě, postarají. Klasnová je politička vzorem pro politiky. No tak si o St. lesích přečtěte v odkazu pod mým článkem...

4 4
možnosti
Foto

Děkuji za informaci. Je radost vás číst. Právě to na vás miluji, nehoníte se za karmou a svobodně si napíšete co chcete. Užívejte si života.

Málem jsem zapomněl - karma. Už jen kvůli těm ,,mínusákům,,. :-)

9 7
možnosti
Foto

A věříte, že řekne něco nového? Něco zásadně přínosného?

2 3
možnosti